nuffnang ads

UPDATED

AS SALAM & SELAMAT SEJAHTERA

UNTUK UPDATED YG TERKINI,,SILA KE

-INSTAGRAM:FEEZADND_COM
-PAGE FB KAMI
DND.COM2
https://www.facebook.com/pages/DNDCOM2/214518318712556 .

PRODUK BARU & PROMOSI SENTIASA DIUPDATED..SEBARANG PERTANYAAN BOLEH
SMS/WHATSAPP 018-5768813(FEEZA)
TQ

Ahad, 16 Disember 2012

SUPRA FOUNDATION BY KRYOLAN GERMANY

SUPRACOLOR-FOUNDATION by KRYOLAN
♥ Sangat famous dikalangan makeup artis Indonesia, merupakan foundation yang paling licin dan memberikan kesan glass and barbie doll effect pada wajah. wajah akan kelihatan licin seperti patung. Sangat terkenal dikalangan makeup artis pada masa kini.

Supra Fondation by Kryolan Germany..-- TAHAN 2-4 Bulan. hanya pakai sedikit dh meberikan kesan yg menawan.tak perlu pakai bedak dah. -- 7 gram repack semula.nk beli yg besar tu tak mampu mahal sgt.yang ni kompem semua org mampu beli. Pm utk oder now..jom cantik dgn Supra!!
Ciri-ciri produk:-
♥ oily base- sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless
♥ utk org kulit normal & kering amat2 sesuai

                          PANDUAN PEMILIHAN KOD SUPRACOLOR:

( FOUNDATION YANG LICIN ALA BARBIE DOLL- PLING HOT THIS YEAR!!!))

3W- kulit putih pink..- KULIT SITI NURHALIZA

NB (natural) - pinkish( ni kulit melayu la)- KULIT WARDINA

IVORY-kulit pcerah macam lisa surihani

FS38- natural..kulit sederhana kekuningan- KULIT AIDA GADIS MELAYU

(kod ni utk size besar sahaja ...rm 130(55g)x masuk postage....)

  TRIAL PACK (7 gm) TAHAN 2-4 BULAN

RM 40 SIAP POSTAGE KE SEM

RM 44 SIAP POSTAGE KE SBH/SWK







SUPRA FOUNDATION (FULL COVERAGE)
BAGI KULIT YG SANGAT OILY X DIGALAKKAN...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

NUFFNANG ADS